BUAT $5.00 SETIAP 30 SAAT SECARA PERCUMA CARA BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL l WENG HONN

Buat Duit Dari Rumah
Spread the love

Download Rahsia Surirumah Buat Duit RM400 Sehari

Klik Disini Cara Luar Biasa Buat Duit Tanpa Modal

Download Buat Duit Percuma RM200 Sehari Dari Rumah

Klik Laman Web Rahsia Ledak RM400 Sehari Automatik

Free Training Buat RM1000 Dropship Ebook Di Shopee⬇️

Follow Facebook page⬇️

Hi guys Weng sini , dalam video ini Weng nak kongsi cara yang anda boleh jana RM 40 , Rm60 ,RM 120 dalam masa beberapa saat jer secara online tanpa modal.
Subscribe ke youtube channel ini , untuk belajar cara buat duit secara online .
Cara yang Weng nak tunjuk dalam video ini , anda tidak perlu apa-apa technical knowledge degree di university , cara ini Cuma perlu click click dan click jer , nenek I pun boleh guna cara ini untuk buat duit secara online.
Cara buat duit online online yang Weng nak kongsi hari ini adalah buat duit dengan remove background gambar.
Dun worry anda tidak perlu guna photoshop , adobe illustrator yang complex giler untuk belajar untuk buat duit dengan business ini .
All you need to do is just guna website yang yang Weng tunjuk dalam video ini untuk remove background gambar ini. Senang .
Website yang pertama adalah clipping magic .
All you need to do is just upload image yang anda nak remove background ke website ini .
Dan dengan beberapa click jer , background bunga ini dapat diremove.
Yang hijau ini adalah unutk keep image yang anda nak keep dan merah adalah untuk background yang anda nak remove.
Nampak dalam beberapa saat jer background dah removed .
Anda boleh download image ini.
Next another method adalah dengan menggunakan remove bg . remove bg ini boleh remove simple image”S background dengan upload dan click kat remove.
Remove bg ini memang cara yang paling senang untuk remove background image tetapi , untuk image yang terdapat background yang lebih complex memang ia tidak dapt membantu dan anda pelru guna clipping magic ini .
Anda boleh download hd images ini secara bayaran.
Jika tidak images ini tidak akan dalam hd format.
Alright , next kat manakah anda nak cari customer yang nak cari remove background ini .
Terdapat banyak tempat yang anda boleh promote business ini .
Yang pertama adalah Fiverr .
For example ini , I will change or remove image background .
Remove background simple 10 Images Delivery 24 Hours untuk 5usd
Remove background complex 10 Images Delivery 2 days 30 usd
Another platform will be upwork.com dimana anda akan dibayar ikut hours or per project.
Terdapat banyak lagi platform yang anda boleh guna untuk promote business anda ini , seperti freelancer.com, peopleperhour .
So , untuk mereka yang tidak tahu macam mana nak mula online business untuk buat duit , anda boleh try guna cara ini. Weng harap video ini dapat membantu anda.
See ya
#CARABUATDUITONLINE
#BUATDUITTANPAMODAL

19 thoughts on “BUAT $5.00 SETIAP 30 SAAT SECARA PERCUMA CARA BUAT DUIT ONLINE TANPA MODAL l WENG HONN

    1. @Love Aely order akan masuk dan anda akan dibagi 24/48 hours ataupun period yang anda set untuk selesai kerja tu. Lepas selesai kerja tu , sent it to your customer, apabila mereka accept , then duit akan release ya.cuba bagi soalan yang lagi specific , so saya boleh bagi jawapan specific on my next video ya.

  1. Tqvm mr. weng. May The All Mighty God will always showering the blessing for you and all your family too mr weng

  2. aku ada terfikir nak buat jugak, tapi client mesti nak cari yg kaya x pon yg mat saleh sebab guna currency usd. Jadi, kalau kita promote di socmed approach mat salleh pon gerenti diorang x layan, x pon rasis, tambah lagi islamofobia. Kalau untung ada rezeki, bolehla cekau…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *