| Tutorial | Lengkap | CARA PAKAI APP OCTAFX COPYTRADING

Buat Duit Dari Rumah
Spread the love

Download Rahsia Surirumah Buat Duit RM400 Sehari

Klik Disini Cara Luar Biasa Buat Duit Tanpa Modal

Download Buat Duit Percuma RM200 Sehari Dari Rumah

Klik Laman Web Rahsia Ledak RM400 Sehari Automatik

Video ini direka untuk mereka yang belum tahu cara pakai aplikasi octafx copytrading dan untuk pemula copytading di octafx.

Video Tutorial Cara Buka Akaun:

buka akaun trading anda menggunakan link yang terbukti selamat dibawah ini..:

Akaun MT4 (self trading)

Akaun copytrade (copytrading)

Link telegram HBFX :

Akademi dagangan

Perhatian: pihak HBFX tiada kena mengena dengan kerugian ataupun keuntungan anda diatas tindakkan anda selepas anda menonton video ini.

Suka untuk saya menasihatkan dan saling mengingati disini, jika anda ingin memulakan trading tidak kira copytrading mahupun trading sendiri..gunakan modal yang anda bersedia untuk kehilangannya.. Ini kerana trading forex adalah sangat berisiko.

terima kasih dan semoga video ini memberi manfaat untuk anda semua.

43 thoughts on “| Tutorial | Lengkap | CARA PAKAI APP OCTAFX COPYTRADING

  1. Salam bro..nak tanya untuk rujukan penerima tu kena tulis apa ya bagi pemula mcm sya?webinar ke atau mcm mana?

    1. Ya btul.. ikut arahan yang diberikan masa nak buat deposit tu akan ada tulis bahagian rujukan penerima perlu tulis apa.

  2. assalamualaikum tuan.. nak tanya.. saya baru je install apps ni.. masa nk sign up, ada option sign in guna facebook @ google kan.. so saya sign in guna google.. then dapat la email log in code dari octafx.. so andai kata lepas da trade then nk withdraw, kena pakai pin code yg sama tu ke? tq

  3. Bang. Contoh klu kita dh manual close. Profit sbyak usd15. Tapi kita blum stop copy lagi. Adakah investment kita tetap berjalan dgn master selagi master tak close? Kurang faham

    1. Kalau dah manual close bermakna tuan dah tak ikut untuk layer position yg tuan close tu sahaja..tuan masih copy untuk position2 yg berikutnya selagi tuan tak stop copy master tersebut

  4. Hai, klau dftr acc octa using FB, mcm mana dgn proses withdrawal? Since Fb name tidak sama dgn nama d acc bank

  5. Best la content bro ni…easy to understand & tak confusing.😁 Cuma nak tahu kalau copytrading ni ada certain fee tak untuk dbayar ke master trader?

    1. Hehe tq bro..semoga bermanfaat.
      Yup copytrading ada komisen untuk master trader..jumlahnya bergantung pada seseorg trader tu letak berapa.

  6. assalamualaikum bang nak tanya bila kita dah buat manual close, kene tunggu trader betul2 close ke komisen kita baru masuk??

    1. Waalaikumussalam.. kalau dah buat manual close, maknanya kita dah tak ada kena mengena dengan position tu. Komisen master akan ditolak pada hujung minggu

    2. asslam bang .. selepas kita copy master, profit kita untung, lps tu equity kita bertambah and then equity tu money kita ka mcm mna ? Maaf bang tumpang tnya πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»

  7. Asalmualaikum, nk Tanya lepas dh buat account octafx tu, nk buat ape ye macm nk copy dulu ke ape? Sbb tk fhm sangat. Harp2 jangn salah faham ye? πŸ˜…

  8. bang nak tanya , kalau akaun octa tu kita punya , tapi cuma kad ATM kita guna orang lain punya boleh ka ? Like kita guna yg family punya lah blh ka ?

  9. Kalau dah download account octafx wajib kena download octafx copy trading? Kalau saya buka account copy trading shj boleh ke atau kena register octafx dulu?

  10. Bang kalau die reject kita punya deposit tuu…adakah duit kita hangus mcm tu jee? Atau die refund balik??

  11. Makasih brother Sy dh belajar bnyk kalau sya tk faham saya tengok lagilah berkali2❀️ makasih bnyk2 ya❀️

  12. Assalammualikum tuan nak tanye..kod PIN tu yang 4angka number je kn.yang dari email kite betl ke?ke kod PIN tu tu lebih number contoh 5,6,7angkat…..sy masih x faham di situ…sebab sy newbis baru nak berlabuhan..

    1. Ya btul yang 4 angka tu no pin.. simpan/igt no tu..sebab nak tranfer dan withdraw duit kena masuk no pin tu

  13. Bang nk tanye sebelum ni sy ad buat akaun octa fx(biru) tapi belum trade..sekarang sy pakai akaun ofta fx lame untuk masuk apk octa fx copytrading..contoh kalau sy nk withdraw no pin yg octa fx dulu tu boleh pakai k? Atau kene buat akaun baru untuk copytrading?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *